Followers

Pages

Friday, November 22, 2013

Kevin Skinner,The American's Got Talent 2009, patut di jadikan sumber rujukan bagi pencebur seni bidang nyanyian di Malaysia.


Kali pertama saya dengar lagu yang di nyanyikan oleh kevin Skinner - (if tomorrow never comes by ronan keating) di American's Got Talent, 2009. Satu nyanyian yang bagus, power, nyanyian yang menyentuh hati dan perasaan saya semasa menghayati lagu itu. Lagu yang di ubah menjadi satu lagu 'slow motion' masuk dengan nada suara dan penghayatan yang berkesan. Bagi saya, bakat yang ada di dalam 'penangkap ayam' ini adalah semula jadi yang patut di contohi oleh artis / penyanyi terutamannya di Malaysia.
 
Saya mencadangkan, kepada sesiapa yang ingin mencebur diri dalam bidang nyanyian, perlulah menjadikan Kevin Skinner ini sebangai satu kajian / rujukan yang perlu di contohi. Jika anda berjaya menjadi sepertinya, menyanyikan lagu sehingga mengusik jiwa pendengar, maka anda akan berjaya kelak. Percayalah. 

Jadikan, video di http://www.youtube.com/watch?v=LTXGYoRIINc ini sebagai satu rujukan atau kajian yang perlu di ambil berat bagi pencebur seni bidang nyanyian terutama kepada artis-artis baru . tidak percaya? anda klik link tersebut dan hayatilah nyanyian dari Kevin Skinner (pemenang american's got Talent, 2009). 

Vokal mantap
Nada yang menyentuh jiwa
Bakat yang ada
Kreatif .No comments:

Post a Comment

Terima kasih di atas komen anda... :)