Followers

Pages

Tuesday, September 9, 2014

Bla bla bla...Entri Kosong sahaja

haih ( mengeluh )... Lama benar tidak menjenguk medium blog Galak ni. Tetiba rasa rindu untuk menaip huruf-huruf di sini. Kengkangan masa serta laptop Galak yang rosak menjadi faktor utama Galak tidak mempunyai kesempatan untuk menulis. Idea? itu pun satu punca utama juga.. hihi ( gelak kecil )... Mata melihat jam menunjukkan sudah pukul 6.30 petang. Sepatutnya Galak sudah pulang ke rumah, namun apa kan daya, appoiment ( gila cakap org putih pulak ) melanda.. Terpaksa mengikuti temu janji yang sudah di janjikan.. 

Waduh-waduh... apa benda yang nak galak cakapkan ni... ( otak pusing )

okay..okay... Pertama-tamanya, Galak menulis ni atas sebab ingin menaikkan semangat Galak untuk menulis dan menulis. Tak kira cerita kucing, gajah, manusia, benda sekalipun, yang penting galak nak bercerita mengenai sesuatu benda yang boleh memberi pengetahuan serta berkongsi pengalaman dengan rakan-rakan pembaca sekalian. Tak kiralah boring anda membaca ataupun tidak kan.. Yang penting apa yang galak ingin sampaikan itu sampai kepada anda sekalian... Hehe...

Entri ni sebenarnya 'kosong' bak menepuk angin di mana-mana sahaja. Suatu benda pun tak rasakan.. Tapi nanti jika ada sesuatu samaada pengalaman, pengetahuan, sejarah atau apa-apa sahaja, galak akan bercerita dalam medium ni.. 

Mood: tunggu laptop Galak siap di baiki..hehe... 

ok bai.... 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih di atas komen anda... :)